Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să-i cunoaştem! Trei avocaţi din Constanţa, aleşi membri ai Consiliului Barourilor din România (document)

ro

08 Jun, 2015 00:00 7783 Marime text
Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a organizat, în zilele de 6 și 7 iunie, Congresul Avocaților, iar în cadrul evenimentului, delegații au ales noile organe de conducere la nivel național.
 
Preşedintele Consiliului UNBR a fost reales Gheorghe Florea, din Bucureşti, în timp ce Traian Cornel Briciu, Petruţ Ciobanu, ambii din Bucureşti, Cristina Gheorghe, din Braşov, Ion Turculeanu, din Dolj, şi Ioan Chelaru, din Neamţ, au fost aleşi vicepreşedinţi. De la Constanţa au fost aleşi trei avocaţi ca membri ai Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România, respectiv Gabriel Cornel Grigore, decanul Baroului Constanţa, Ionel Haşotti şi Cătălin Gabriel Filişan. Vicepreşedinții și membrii Comisiei permanente a UNBR din cadrul Consiliului sunt avocaţi cu o vechime mai mare de 10 ani în profesie, mandatele fiind valabile pentru patru ani. De menţionat că în cadrul congresului s-a votat modificarea legii, în sensul interzicerii avocaţilor să fie colaboratori ori membri ai serviciilor de securitate sub sancţiunea excluderii din profesie.
 
În secţiunea Documente, poate fi citită integral noua componenţă a Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii