Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei accidente rutiere, soldate cu nouă răniţi. Iată rapoartele Poliţiei!

ro

15 Sep, 2015 00:00 1817 Marime text
Lucrătorii Serviciului Rutier continuă cercetările specifice în cazul celor trei accidente din urmă cu două nopţi soldate cu vătămarea corporală a nouă persoane.
 
Conform poliţiştilor, în primul eveniment, un bărbat, cetăţean bulgar, a condus un autobuz marca Setra pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanţa. În momentul în care a ajuns la km 39+100m, conducătorul auto nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie din banda nr. 2 în banda nr. 1 şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul marca BMW, condus de un bărbat de 45 de ani, din Târgovişte, care circula în aceeaşi direcţie pe banda nr. 1. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului marca BMW şi a pasagerului dreapta-faţă, un bărbat de 35 de ani, din Târgovişte.
 
Câteva ore mai târziu, un tânăr de 27 de ani, din Cumpăna, a condus un autoturism marca VW pe DN 39, dinspre Constanţa către Mangalia, în banda nr. 2. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu DJ 394 (Costineşti), şoferul a efectuat viraj la stânga şi nu ar fi acordat prioritate autoturismului marca Volvo, condus de un bărbat de 27 de ani, din Năvodari, din sens opus, pe banda nr. 2. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a altor şase pasageri din Volvo şi VW.
 
Aproape de miezul nopţii, un bărbat de 55 de ani, din Constanta, a condus un autoturism marca BMW pe DN 2A, dinspre Hârşova către Constanţa. În momentul în care a ajuns la km 174+400m, şoferul a intrat în coliziune cu o cireadă de vaci care traversa drumul naţional. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei dreapta-faţă, o femeie de 51 de ani, din Constanţa, soţia conducătorului auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii