Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei accidente într-o zi

ro

13 Apr, 2012 01:24 1280 Marime text

La data de 11.04.2012, ora 08.00, Năstase S., a condus o autoutilitară pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Liliacului către şoseaua Mangaliei şi ajungând în zona podului din Km 5, nu se asigură la schimbarea direcţiei de mers din banda doi în banda unu acroşând un autoturism condus de Isadora T., care pierde controlul direcţiei şi se răstoarnă în afara părţii carosabile, pe calea ferată. În urma accidentului au fost vătămaţi corporal doi pasageri aflaţi în autoturism.

În aceeaşi zi, la ora 10.30, Vasile S. a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre strada Ion Raţiu către bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, efectuează viraj la stânga şi ajunge la marcajul pietonal din apropierea intersecţiei, unde surprinde şi accidentează pe Ionica D. şi Ioana H., care traversau pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

Totodată, la ora 16.50, Maria E. a condus un autoturism pe aleea de acces dintre imobilul cu nr. 79 şi bloc V3A către strada Ion Ursu şi ajungând în intersecţia nedirijată prin indicatoare sau marcaje rutiere, nu acordă prioritate de dreapta unui alt autovehicul condus de Georgiana B. pe strada Ion Ursu, dinspre strada Caraiman către strada Vârful cu Dor. În urma coliziunii acesta este proiectat într-un alt autoturism ce se afla parcat. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a ambelor conducătoare auto cât şi a unui pasager din primul autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii