Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportau sute de litri de motorină Tineri din Constanţa, cercetaţi pentru contrabandă (galerie foto)

ro

07 Nov, 2014 00:00 1822 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi tineri care transportau 600 de litri de motorină şi 70 kg de peşte, pentru care nu deţineau documente legale. Cei doi au fost depistaţi în apropierea localităţii Ciocârlia.
 

Cei doi tineri, de 19, respectiv 27 de ani, au fost depistaţi miercuri, în jurul orei 9.00. Persoanele în cauză se aflau într-o autoutilitară marca Ford, model Transit, înmatriculată în Marea Britanie.
 
În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit trei recipiente metalice încărcate cu produs petrolier cu miros specific de motorină şi o cantitate de peşte din specia novac, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport.
Ambii tineri au declarat că au achiziţionat marfa transportată de la persoane necunoscute, din zona localităţii Oltina, cu scopul de a o comercializa.
 
Motorina a fost confiscată, autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă, iar peştele a fost predat spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
 
Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere şi transport al peştelui fără documente legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii