Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie Un şofer neatent a omorât un mopedist, la Valu lui Traian

ro

13 Oct, 2014 00:00 1959 Marime text


Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Valu lui Traian, a murit, ieri, într-un accident rutier petrecut la intrarea în comună, dinspre Constanţa.

Victima, Victor Haidel, circula pe banda a doua, pe scuter, când şoferul unei autoutilitare marca Peugeot, care se deplasa în paralel, a schimbat banda de mers fără să se asigure, cu intenţia de a întoarce maşina.

Impactul violent l-a proiectat pe mopedist la peste 30 de metri, pe marginea carosabilului. În ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanță, care l-au resuscitat timp de 40 de minute, conducătorul mopedului a murit. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze pe bărbatul de 60 de ani, însă fără rezultat.
Şoferul care a provocat tragedia, un bărbat de 48 de ani, din Constanţa nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. El va răspunde însă penal pentru omor din culpă.

Tot pe DN 3, în Valu lui Traian, o femeie de 73 de ani a ajuns la spital după ce a fost acroşată de un motociclist. Vârstnica a scăpat cu leziuni minore după ce s-a angajat în traversarea şoselei prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii