Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră pe DN 2B Un mort şi trei răniţi după ce două maşini s-au ciocnit frontal

ro

25 Feb, 2017 16:14 3342 Marime text
Traficul pe DN 2 B Buzău - Brăila a fost blocat, în această după-amiază, în urma unui accident rutier soldat cu un mort şi trei răniţi, după ce şoferul uneia dintre maşini a pătruns pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe DN2B Buzău-Brăila, la intersecția cu DJ203 Țintești. O persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite, după ce un autoturism Dacia Logan s-a ciocnit cu un autoturism de teren Hyundai, ambele cu numere de Buzău, informează România TV.

Se pare că şoferul autoturismului Logan, un bărbat de circa  60­  de ani, a intrat  pe contrasens şi a izbit  autoturismul  de teren în care se aflau patru persoane. În urmă tamponării , şoferul Loganului a decedat iar trei persoane din maşina de teren au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean. Conducătorul jeepului  a scăpat fără leziuni din impact, dar, conform legii , a fost dus la spital pentru a­i fi recoltate probe biologice.

Există însă, informaţii conform cărora, şoferul decedat ar fi suferit de o formă gravă de diabet şi este posibil  să nu fi fost apt să conducă autovehicule pe drumurile publice.


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LAURENTIU 04 Mar, 2017 21:55 FORMA RARA DE DIABET? LA ORE ACTUALA DIABETUL ESTE O BOALA COMUNA LA CAT ZAHAR SE CONSUMA