Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră 3,3 ani de închisoare pentru moartea Andreei Roşu

ro

17 Oct, 2014 00:00 2516 Marime text
Liviu Traian Marinel, de 29 de ani, din municipiu, judecat pentru uciderea din culpă a Andreei Roşu, de 19 ani, a fost condamnat definitiv.

Ieri, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea lui Marinel, pentru infracţiunea de ucidere din culpă, la pedeapsa de trei ani şi trei luni de închisoare. De asemenea, pentru infracţiunea de părăsire a locului accidentului de către conducătorul autovehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane, Liviu Traian Marinel a primit doi ani de închisoare. Instanţa a contopit cele doua pedepse şi a aplicat inculpatului sentinţa cea mai grea, respectiv 3,3 ani de închisoare. Pedeapsa se va executa în regim de detenţie. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicarea copiei minutei.

Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, Liviu Traian Marinel a condus un autoturism pe strada Dezrobirii. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni din zona Şcolii 23, şoferul a accidentat-o mortal pe Andreea Roşu, de 19 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea organelor de poliţie. Câteva ore mai târziu, el s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Poliţie. În urma testării şoferului cu aparatul alcooltest, a reieşit o valoare a alcoolemiei de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii