Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe DN 22, la Tariverde Emil Neagoe a murit strivit în bolidul pe care îl adora

ro

24 Nov, 2014 00:00 5148 Marime text
O tragedie rutieră a avut loc, sâmbătă noapte, la ora 3.00, pe DN 22 Constanţa-Tulcea, la ieşire din Tariverde către Mihai Viteazu. Un tânăr, şofer de meserie şi pasionat de maşini, şi-a pierdut viaţa, iar prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului, a scăpat ca prin minune. Autoturismul în care se aflau a intrat în plin într-un TIR. Şoferul mastodontului a încercat să evite impactul şi a ieşit de pe carosabil, însă în zadar.
 
Martorii spun că autoturismul Audi circula în coloană și ar fi intrat în depășire, fără să observe autocamionul cu remorcă care circula regulamentar din sensul opus. Impactul a fost deosebit de violent. Şoferul, Emil Neagoe (foto), de 28 de ani, din Fântânele, a decedat până la sosirea paramedicilor SMURD.
 
Tânărul care a supraviețuit, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spital, suferind multiple traumatisme, iar medicii spun că a scăpat printr-o minune.
 
Emil Neagoe era pasionat de automobilele Audi, dovadă şi o postare pe contul de Facebook din data de 8 noiembrie.
Numai că şi-a găsit sfârşitul tocmai într-o astfel de maşină puternică. Şi, ca soarta să fie ironică până în pânzele albe, Emil lucra ca şofer de... TIR!

La volan fără permis, a fentat moartea

Un alt accident a avut loc duminică, în jurul orei 1.45, când un bărbat de 40 ani, din Murfatlar, fără a deţine permis pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca VW Golf pe DN 3, în localitatea Ciocârlia de Jos. Într-o curbă la dreapta, din cauza lipsei de experienţă în conducere şi a neadaptării vitezei la condiţiile meteo, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat şi un copac. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta-faţă, un tânăr de 23 de ani, din Viişoara.
 
Noroc a avut, sâmbătă seara, şi o femeie care s-a răsturnat cu maşina, deoarece nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Femeia se afla singură într-un autoturism marca Dacia Logan şi se deplasa pe sensul de mers dinspre Tulcea către Constanţa. Ea a scăpat cu răni uşoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii