Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie aproape de Vama Veche Cum a avut loc accidentul rutier în care a murit poliţistul Hriscu Ioan Colinel

ro

27 Jul, 2017 09:04 5242 Marime text
La data de 27.07.2017, ora 00.00, agentul șef adjunct de poliție Hriscu Ioan Colinel din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a M.A.I., pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39 şi ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost acroșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța, condus de N. RĂZVAN FLORIN, de 22 de ani, pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche.

Echipajul M.A.I. era compus dintr-un polițist de ordine publică detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral şi un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța.

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, către dreapta.

Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav, fiind în stop cardiorespirator, iar din nefericire ulterior a decedat, după manevrele de resuscitare efectuate de către personal medical sosit la intervenție.

De asemenea, din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a colegului jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, pasager pe locul din dreapta faţă în auto M.A.I., precum şi vătămarea corporală uşoară a lui N. RĂZVAN FLORIN, șoferul celuilalt autoturism şi a pasagerei din dreapta faţă, V. LARISA ADELINA, de 21 de ani, din același auto.

Polițistul detașat pe litoral din cadrul I.P.J. Vaslui intrase în serviciu la ora 20.00, avea 53 de ani, era căsătorit și avea copii.

Menționăm că polițistul efectua ture de 12/24, avea fișa de protecție a muncii semnată la zi, la Poliția Mangalia.
 

Citeşte şi 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adrian 27 Jul, 2017 12:42 Mare atentie la asa zisi soferi !! Civilizatia din trafic lipseste cu desavarsire!!!