Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de minori, proxenetism şi prostituţie Borcea şi Belecciu rămân sub control judiciar

ro

18 Nov, 2015 00:00 2068 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus, ieri, menţinerea arestării preventive faţă de Mihai Narcis Negoiţă, „deţinut în Penitenciarul Poarta Albă, judeţul Constanţa, pe o durată de 60 de zile, cu începere de la data de 17.11.2015 până la data de 15.01.2016, inclusiv“, potrivit minutei.
 
De asemenea, judecătorii constănţeni au dispus menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Claudiu Giorson Belecciu, Mioara Duţu, Lucian Borcea, Cristian George Chirimbu, pentru fiecare inculpat, „pe câte o durată de 60 de zile, cu începere de la data de 17.11.2015 până la data de 15.01.2016, inclusiv“.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Inculpaţii sunt cercetaţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa.
 
După cum menţionam şi în ediţiile trecute, Belecciu şi Borcea sunt cercetaţi, alături de alte persoane, Cristian George Chirimbu, Mioara Duţu, Mihai Narcis Negoiţă, Silviu Nicolae Peniu, fost angajat al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, şi de Margareta Drăguţ, cadru didactic al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“, într-un dosar de trafic de minori, proxenetism şi prostituţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii