Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trafic de cocaină în stațiunea Mamaia. Doi bărbați din București cereau 300 de euro pe trei grame de droguri de mare risc

ro

18 Aug, 2017 15:50 2887 Marime text


La data de 17 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat doi bărbați care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc.

Cei în cauză, doi bărbați, din București, de 60, respectiv 34 de ani, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia, în schimbul sumei de 300 de euro.

Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie în Summerland Mamaia Nord, complex imobiliar din nordul staţiunii Mamaia, unde au identificat şi ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină.

De asemenea, a fost precheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost identificate 42,9  grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei şi 500 euro.

Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat şi punerea sub control judiciar a celuilalt.

Astăzi, bărbatul reţinut urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE. 

MAgistrații au emis pe numele bărbatului de 34 de ani mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii