Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conflicte vechi, orgolii noi Topoare, săbii şi pistoale, folosite într-un scandal, la Hârşova

ro

21 Sep, 2015 00:00 2677 Marime text
O ceartă între mai mulţi tineri s-a transformat într-un adevărat război pe viaţă şi pe moarte la Hârşova, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Spiritele s-au încins foarte tare şi s-a iscat o adevărată hărmălaie. Circa 10-15 romi au intrat în toiul nopţii într-o casă de pe strada Independenței, unde avea loc o petrecere.

S-a creat o adevărată isterie, s-au folosit pistoale, săbii şi topoare şi lucrurile nu s-au oprit cu una, cu două. Agresorii au lovit în stânga și în dreapta și au rănit mai multe persoane. Nu s-a mai ţinut cont că erau şi copii şi femei de faţă. Cei agresaţi spun că cei mici abia au scăpat cu viaţă.

Doi bărbați agresați au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanța, iar medicii au declarat că unul dintre ei s-ar afla în comă. Mai mulți bărbați s-au ales cu răni şi au povestit că acestea au fost provocate de săbii și topoare. O parte dintre ei recunosc că acest conflict este vechi, dar dau vina pe cei din tabăra adversă, spunând că sunt interlopi periculoși, care se ocupă cu trafic de droguri și proxenetism.

Polițiștii și jandarmii au intervenit la scurt timp după conflict și au reușit să-i identifice pe câțiva dintre agresori. Atât atacatorii, cât și victimele vor fi audiaţi la Poliție, iar ancheta va continua până la stabilirea exactă a cauzelor care au dus la acest scandal.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii