Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tit Liviu Brailoiu, noul prefect al judetului Constanta

ro

29 Jan, 2009 19:54 3293 Marime text

brailoiu.jpgGuvernul a anunţat azi, schimbarea din funcţie a şase prefecţi printre care şi cea a prefectului judeţului Constanţa, Dănuţ Cuţelu.

Executivul a hotărât „aplicarea mobilităţii pentru domnul Culeţu Dănuţ din funcţia publică de prefect al judeţului Constanţa", se arată într-un comunicat emis de Guvern. Cu alte cuvinte Dănuţ Culeţu a fost mutat pe o altă funcţie. Guvernul a adoptat astfel, decizia de numire a acestuia în funcţia de inspector guvernamental. Totodată, Guvernul a adoptat o nouă hotărâre „privind exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa de către domnul Brăiloiu Tit Liviu".

Tit Liviu Brăiloiu a candidat la alegerile parlamentare din toamna lui 2008, pentru funcţia de senator al Colegiului 1. Deşi a obţinut un procentaj mai mare decât principalul său contracandidat, el a pierdut în faţa liberalului Puiu Haşotti. El a fost susţinut pentru această funcţie de întreaga organizaţie a PSD Constanţa, pentru voturile aduse PSD, dar mai ales de preşedintele social-democraţilor constănţeni, primarul Radu Mazăre.

» Declaratia de avere a prefectului Tit Liviu Brailoiu

» CV-ul prefectului Tit Liviu Brailoiu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lorelai 30 Jan, 2009 16:56 bun venit,domnule prefect de constanta!esti tanar,ai putere economica,ai initiativa.Nu-ti ramane decat sa sfintesti locul prin o corecta diriguire a acestui judet.FACTA,NON VERBA aceasta sa-ti fie cartea de vizita!Cei care arunca cu invective,gresesc...dar fiecare este liber in a-si exprima gandurile.Acum ne ramane asteptarea...BUN VENIT,ACASA!
  • cristi 29 Jan, 2009 21:14 e un prostovan,ati vazut cand si-a facut facultatea? asa ne trebuie