Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TIR spulberat de un autocar, în judeţul Constanţa Igor Burlac, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

ro

09 Feb, 2016 00:00 2393 Marime text


Pe rolul Judecătoriei Medgidia a fost înregistrat un dosar, la Secţia penală, având ca obiect „ucidere din culpă“. Inculpat în dosar este Igor Burlac, şoferul autocarului care s-ar fi izbit de un TIR în luna iulie a anului 2014, pe DJ 381, dinspre Medgidia spre Mereni. 
 
Reamintim că, la acea dată, a avut loc un grav accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea gravă a două persoane. Autocarul, înmatriculat în Republica Moldova, era condus de Igor Burlac, se deplasa pe DJ 381, dinspre Medgidia spre Mereni, şi nu avea pasageri. În autoturism se mai afla doar ajutorul şoferului, Vitalie Doga.
 
La intersecţia cu DN 3, în localitatea Ciocârlia de Sus, şoferul autocarului nu ar fi respectat indicatorul de oprire şi nu ar fi acordat prioritate TIR-ului, care circula regulamentar, condus de Marius Gherghilescu. Impactul lateral a fost violent, iar şoferul autocarului şi ajutorul său au fost proiectaţi prin parbriz direct pe carosabil. TIR-ul s-a răsturnat, a făcut praf un gard din beton şi a ajuns în curtea unei case.
 
Ajutorul şoferului de pe autocar, Vitalie Doga, a murit pe loc. Şoferii, Igor Burlac şi Marius Gherghilescu, au suferit multiple vătămări corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii