Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri din Năvodari, suspectaţi de comiterea unei tâlhării

ro

05 Nov, 2012 01:38 1427 Marime text
Vineri, la ora 15.00, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de un bărbat că în ziua precedentă, fiul său, în vârstă de 15 ani, a fost victima unei tâlhării, în urma căreia a fost deposedat de un telefon mobil, de către doi necunoscuţi, în timp ce se afla pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu din localitate.

În jurul orei 17.00, în cadrul unei acţiunii organizate şi coordonate de Poliţia Municipiului Constanţa, poliţiştii Secţiei 2 au depistat în zona Liceului George Călinescu, aflat în zona unde s-a petrecut fapta, doi tineri, care corespundeau semnalmentelor suspecţilor.

Suspecţii, cu vârstele de 16 ani, respectiv 18 ani, ambii din oraşul Năvodari, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie, iar prejudiciul, în valoare de 700 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei au fost prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi apoi instanţei de judecată. Magistraţii au hotărât cercetarea în stare de libertate a celor doi, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii