Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenuri, case, maşini şi bani împrumutaţi Vezi ce averi au noii şefi ai Gărzii de Coastă Constanţa (Documente)

ro

20 Jul, 2012 01:00 6093 Marime text

Garda-RogojanuCristian.jpgGarda de Coastă are, de ieri, şefi noi, prin Ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, la propunerea inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române.

Astfel, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcţiilor, a fost numit comisarul-şef de poliţie Cristian Rogojeanu, împuternicit director Gardă de Coastă, în timp ce comisarul-şef Ionel Truşan a fost numit împuternicit adjunct al directorului Gărzii de Coastă. Anterior, Truşan a îndeplinit funcţia de şef serviciu în cadrul Gărzii, înainte deţinând postul de inspector şef adjunct al fostului Inspectorat Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa.

garda-ionelTrusan.jpgConform propriilor consemnări în declaraţia de avere completată pe data de 10 iunie 2011, comisarul-şef de poliţie Cristian Rogojanu, fost şef al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, are patru terenuri, trei în Gorj dobândite prin moştenire şi unul în Tulcea, care a fost achiziţionat în 1996, şi două case, una în Tulcea şi una Gorj. Noul şef al Gărzii de Coastă conduce un Mercedes, fabricat în 2006, şi are datorii. În 2008 a făcut o descoperire de card de 86.700 de lei, în 2009 a luat 11.000 de euro, iar în 2011 a luat împrumut de la două persoane alte 8.000 de euro. De la Poliţie, Cristian Rogojanu a câştigat anual din salariu 75.876 de lei, în timp ce soţia, angajată tot la Poliţia de Frontieră, a adus în casă în jur de 30. 000 de lei. Noul adjunct al directorului Gărzii de Coastă, comisarul-şef Ionel Truşan, are, împreună cu soţia, două apartamente, în Constanţa, conduce un automobil marca Skoda, fabricat în 2006, şi are datorii. Mai concret, în 2006 a contractat un credit în valoare de 45.000 de euro, bani ce trebuie înapoiaţi până în 2027. Conform propriilor declaraţii, comisarul-şef Truşan are un venit anual, de la Poliţie, în valoare de 60.653 de lei. De menţionat că şeful Poliţiei de Frontieră Tulcea a venit la conducerea Gărzii de Coastă în locul comisarului-şef Dumitru Radu, în timp ce Truşan a preluat locul ocupat până de curând de comisarul-şef Marin Dincă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii