Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodorescu, Zaharia, Petcu şi Dolană Hotărâre definitivă pentru ofiţerii BCCO Constanţa judecaţi pentru tortură (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2014 00:00 3609 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a luat o decizie definitivă în dosarul în care Bogdan Mircea Teodorescu, Vlad Ştefan Zaharia, Dragoş Emil Petcu şi Cristian Dolană, toţi lucrători ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, sunt judecaţi pentru fapte de corupţie.
 

Ieri, magistraţii instanţei mai sus precizate au respins cererea formulată de lucrătorii BCCO de recuzare a judecătoarei Viorica Lungu, preşedinta completului învestit cu soluţionarea prezentei cauze. Bogdan Mircea Teodorescu, Vlad Ştefan Zaharia, Dragoş Emil Petcu şi Cristian Dolană au fost obligaţi la plata a câte 50 de lei - cheltuieli judiciare către stat. După cum arătam şi mai sus, decizia Curţii de Apel Constanţa este fără cale de atac. Amintim că, la data de 10 septembrie 2013, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată a lui Teodorescu, Zaharia şi Petcu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tortură, lipsire de libertate în mod ilegal, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi fals intelectual. Asta în timp ce Dolană a fost deferit justiţiei pentru tortură şi complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii