Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Hârşova Tânăr student înghiţit de apele Dunării (galerie foto)

ro

13 May, 2015 00:00 3136 Marime text
Scafandrii caută de câteva zile un tânăr dispărut în apele învolburate ale Dunării, la Hârşova. Ioan Munteanu, din localitate, în vârstă de 20 de ani, s-a aventurat, luni seara, alături de mai mulţi amici, să facă o baie în apa fluviului, în zona Portului Hârşova.
 
Pentru că debitul Dunării este ridicat, curenţii sunt şi mai puternici decât de obicei şi se pare că aceştia l-au tras pe tânăr în adâncuri. Autorităţile au început imediat căutările, pe care le-au abandonat luni noaptea, din cauza întunericului.
 
Ieri dimineaţă, mai multe echipaje de scafandri de la ISU „Dobrogea“ şi de la Centrul de scafandri ai Marinei, asistate de şalupe ale Poliţiei de Frontieră şi ale Poliţiei Transporturi, au reluat căutările, încă de la ivirea zorilor. Scafandrii au „periat“ fluviul pe sute de metri, însă, până la închiderea ediţiei, nu descoperiseră trupul băiatului. Curenţii puternici îl puteau purta departe, spun specialiştii, dacă tânărul s-a înecat.
 
Ioan Munteanu este student în anul I la Facultatea de Teologie a Universităţii „Ovidius“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gorga Alexandru 13 May, 2015 20:48 In jurul orei 15 :30 Divizia de Scafandri Salvatori din cadrul Asociatiei Nationale Romane a Scafandrilor Profesionisti si Sportivi a recuperat trupul neinsufletit al tanarului inecat alaltaieri la Harsova. Membri echipei de scafandri transmit condoleante familiei indurerate.