Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărit în plină stradă de „tovarăși de suferință“ Doi oameni ai străzii din Cernavodă, duși în arest

ro

28 Aug, 2014 00:00 1754 Marime text
Un bărbat de 51 de ani, din Cernavodă, persoană fără adăpost, a fost agresat fizic și deposedat de bunuri de alți doi oameni ai străzii. Totul a început marți seară, după ce toate cele trei persoane implicate în incident, persoana vătămată și cei doi inculpați, au consumat împreună o sticlă de spirt medicinal și vin roșu.

Costel Petrăchiuță, de 30 de ani, și-a amintit că persoana vătămată are o datorie mai veche la el, în valoare de 5,5 lei. Persoana vătămată i-a adresat injurii lui Petrăchiuță, motiv pentru care principalul suspect, însoțit de un minor de 16 ani, l-a urmărit pe bărbatul de 51 de ani pe strada Cazărmii din Cernavodă, pe o alee lăturalnică. Potrivit anchetatorilor, cei doi l-au surprins din spate, iar Costel Petrăchiuţă a început să îi aplice acestuia lovituri cu pumnul în zona capului. În acel moment, minorul i-a aplicat şi el persoanei vătămate lovituri cu pumnul în zona coastelor, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, procuror Ciprian Bodu.

După ce persoana vătămată a căzut la sol, minorul a continuat să  o lovească cu picioarele, după care i-a sustras suma de 2,2 lei din buzunar. De asemenea, Costel Petrăchiuţă i-a luat sacoşa cu alimente necesare supravieţuirii pe care acesta o ţinea în mână şi care conţinea o pâine, o cutie cu icre, salam feliat şi o sticlă de doi litri, tip pet, conținând bere.    

În urma agresiunilor suferite, victima a fost diagnosticată cu „traumatism hemitorace drept, contuzie facială, plagă contuză piramidă nazală“, cu ocazia examinării de medicul UPU de la Spitalul Orăşenesc Cernavodă.

La un interval de aproximativ o oră de când a fost reclamată fapta, inculpaţii au fost depistaţi pe strada 24 Ianuarie din Cernavodă, într-o clădire dezafectată unde cei doi aveau amenajată locuinţa. Asupra lor au fost găsite bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Ieri, Costel Petrăchiuţă şi minorul au fost reținuți, fiind ulterior prezentați Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți și-a însușit propunerea formulată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, dispunând arestarea preventivă a inculpaților pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii