Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărie ca-n filme Tânăr din Constanţa, atacat la Brăila şi jefuit de banii de maşină! (galerie foto)

ro

21 Nov, 2014 00:00 3393 Marime text
Trei constănţeni au fost reţinuţi de poliţiştii brăileni, fiind suspectaţi că au tâlhărit la drumul mare o cunoştinţă. Bogdan Fulea (31 de ani, foto), Mircea Barzecu şi Cristian Mahera au fost ridicaţi, miercuri dimineaţă, de la domiciliile din Constanţa şi duşi la audieri la IPJ Brăila.
 
Poliţişti din cadrul IPJ Brăila, sprijiniţi de colegi din cadrul IPJ Constanţa, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Constanţa. Acţiunea a vizat probarea activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în seara zilei de 13 octombrie, persoanele bănuite, având feţele acoperite şi folosindu-se de spray-uri iritant-lacrimogene, ar fi sustras prin violenţă o borsetă în care se aflau sumele de 9.920 de euro şi 1.200 de lei, de la un şofer constănţean care staţiona cu autoturismul pe DJ 212, la intrarea în localitatea brăileană Berteştii de Jos. Victima, în vârstă de 25 de ani, era o cunoştinţă de-a suspecţilor şi se deplasa de la Constanţa către Iaşi, pentru achiziţionarea unui autoturism. Ceilalţi l-au urmărit cu un alt autoturism, iar la prima oprire a victimei, au tăbărât pe ea.
 
În urma probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, iar aseară, după închiderea ediţiei, ei urmau să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii