Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de jucării confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

ro

27 Apr, 2017 12:29 3970 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, peste 600 de jocuri pentru copii, produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 55.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
Ieri, a avut loc un control amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul pe raza municipiului Bacău. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bacău.
 
În urma controlului au fost descoperite 612 jocuri pentru construcții, din plastic, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bunurile, în valoare de 55.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii