Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Susţinere liberală în comune conduse de primari PSD

ro

17 Nov, 2008 03:33 828 Marime text

Alături de aleşii locali liberali, deputatul Gheorghe Dragomir a stat de vorbă, sâmbătă, cu oamenii din Târguşor şi Grădina. El a ascultat problemele acestora şi i-a asigurat că va găsi soluţii.

Candidatul PNL la un nou mandat de deputat le-a atras atenţia locuitorilor că, în acest scrutin, nu vor mai alege liste de partid, ci oameni. „Am fost alături de oameni, am venit în sprijinul lor şi am experienţă ca parlamentar. Am dovedit că ştiu să aduc bani pentru judeţul Constanţa, pentru proiecte importante, pentru infrastructură - drumuri, apă, iluminatul stradal şi pentru pensii. Vom face eforturi şi ştim ce avem de făcut pentru ca dumneavoastră să trăiţi mai bine“, a precizat Gheorghe Dragomir. El le-a amintit că PNL a dublat valoarea pensiilor şi a salariului mediu şi i-a asigurat că „aceste măsuri vor continua pe măsură ce economia se va dezvolta“. Candidatul PNL la Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 1, a declarat că măsurile liberale se vor aplica, în perioada următoare, şi în zona rurală, prin înfiinţarea de locuri de muncă bine plătite.

Dragomir se implică în repararea unor obiective

Întâmpinat cu entuziasm, candidatul PNL la un nou mandat de deputat în Colegiul nr. 1 a discutat şi cu cetăţenii din Grădina. „Ştiu că problemele dumneavoastră nu sunt puţine. Vom fi alături de voi, vă vom sprijini toate proiectele, deoarece este datoria noastră, ca parlamentari, să contribuim ca viaţa fiecărui locuitor să fie mai bună, chiar dacă aici primarul este PSD“, a declarat deputatul Dragomir. Liberalul le-a promis oamenilor că se va implica, în perioada imediat următoare, în repararea şcolii şi a dispensarului din comună. Întâlnirea electorală din comuna Grădina s-a încheiat cu un spectacol artistic susţinut de renumiţi artişti de muzică populară şi uşoară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii