Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectat că a omorât și apoi incendiat o vârstnică la Oltina Ilie Talică, trimis în judecată pentru omor calificat

ro

25 Feb, 2015 00:00 1756 Marime text


Pe rolul Secției penale a Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul în care Ilie Talică a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Deocamdată, nu a fost fixat un prim termen de judecată. Tânărul de 18 ani, din comuna Oltina, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tâlhărie calificată, distrugere şi profanare de cadavre.

 
Amintim că Talică este suspectat că, în seara zilei de 30 noiembrie 2014, în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani, pe care ar fi ucis-o prin loviri repetate cu pumnii în zona capului, comprimare cu picioarele la nivel toracic şi sugrumare cu mâinile.
 
Procurorii susţin că scopul tânărului a fost de a-i sustrage victimei suma de 30 de lei. „Pentru a-şi ascunde urmele de la locul faptei, a incendiat locuinţa, astfel că, în cursul incendiului, a fost carbonizat parţial şi cadavrul victimei. În primă fază, organele de poliţie judiciară au investigat cauzele producerii incendiului, însă, cu ocazia efectuării autopsiei, s-a constatat că victima prezenta urme de violenţă la nivelul toracic, specifice unei agresiuni, şi în zona gâtului, caracteristice sugrumării. În cursul audierilor, după identificare, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei şi a pus la dispoziţia organelor de urmărire penală geaca cu care fusese îmbrăcat la data comiterii faptelor, care prezenta mai multe pete cu aspect de sânge, provenite probabil de la victimă“, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii