Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subinspectorul BCCO care s-ar fi împuşcat în cap va fi înmormântat în Olt

ro

16 Jun, 2015 00:00 2938 Marime text
Nimeni nu ştie de ce, la numai 24 de ani, subinspectorul Ionuţ Stănescu, de la Brigada de Poliţie a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, şi-a pus capăt zilelor, duminică. El nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul. A plecat de la muncă cu pistolul de serviciu, însă nimeni nu bănuia că intenţiona să-şi ia viaţa. Colegul său de apartament, care se afla în camera alăturată, a auzit împuşcătura şi l-a găsit agonizând, cu o rană la cap. Alături de trupul său se afla pistolul din dotare. A sunat la 112, iar medicii SMURD sosiţi la faţa locului au încercat să-l stabilizeze, deoarece prezenta semne vitale, după care l-au transportat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa. Din păcate, după aproximativ două ore în care medicii au încercat să îl ţină în viaţă, tânărul poliţist a murit.

Ionuţ Stănescu închiriase de o lună apartamentul de pe bulevardul 1 Mai în care s-a produs tragedia, apartament în care locuia cu un coleg. Vecinii nici nu apucaseră să-l cunoască. Zeci de poliţişti, jandarmi şi colegi ai tânărului au împânzit zona şi imobilul. Echipele de criminalişti au participat la cercetare timp de mai multe ore. În camera tânărului nu s-a găsit niciun bilet de adio. Ionuţ Stănescu lucra în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa din 2014, după ce ieşise de pe băncile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“. Este originar din Corabia, judeţul Olt. Moartea sa este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, primele informaţii arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă folosind arma din dotare. După efectuarea necropsiei, va fi dus în localitatea de baştină, pentru a fi înmormântat.
 
Tot duminică, însă pe înserat, un alt poliţist s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare. El s-a dus acasă şi şi-ar fi pus capăt zilelor. Poliţistul era din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, şi era angajat la Formaţiunea Ordine Publică de la Poliţia Găeşti. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Găeşti, de unde a fost transferat în stare gravă la un spital din Bucureşti. Nici motivele gestului acestuia nu se cunosc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii