Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strutinsky şi Constantinescu, în faţa Tribunalului Constanţa, în aceeaşi zi (rechizitorii + referat arestare Mazăre)

ro

10 Apr, 2015 00:00 2702 Marime text
Pe data de 15 aprilie, judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa vor redeschide, la ore diferite, dosarele prin care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, şi apropiatul său, afaceristul Sorin Gabriel Strutinsky, au fost deferiţi Justiţiei de procurorii Aniticorupţie.
 
Concret, pe data de 15 aprilie, la ora 9.00, este programat un termen în dosarul lui Strutinsky, cauza fiind trimisă spre soluţionare judecătorului Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa. În prezent, Sorin Gabriel Strutinsky se află în stare de arest preventiv, iar la termenul următor acesta poate formula o cerere de punere în libertate. Tot pe data de 15 aprilie, însă la ora 12.00, judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, va redeschide dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu este acuzat de subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

În altă ordine de idei, amintim că, ieri, Curtea de Apel Constanţa a amânat cererea formulată de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, de strămutare a dosarului în care este judecat pentru că ar fi subfinanţat Centrul Militar Zonal. Astfel, solicitarea şefului suspendat al CJC va fi analizată pe data de 14 aprilie.
 
Într-o altă cauză, Strutinsky este cercetat, tot în stare de arest preventiv, alături de Radu Ştefan Mazăre, primarul suspendat al municipiului Constanţa.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

 
UPDATE 4. Oficial DNA. Radu Mazăre, reţinut pentru 24 de ore (video)
 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii