Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI a terminat ancheta. Iată ce răspuns a trimis Poliţiei Rutiere S-a cerut stabilirea şoferului - Mazăre junior sau amicul său

ro

24 Jan, 2013 22:27 3664 Marime text

03_raducu_Raducu_Mazare.jpgÎn ciuda aparaturii de ultimă generaţie de care dispun, ofiţerii Serviciului Român de Informaţii nu au reuşit să stabilească dacă Răducu Mazăre, fiul edilului din Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, a condus sau nu un automobil Jaguar, cu mare viteză, pe Autostrada Soarelui. Recent, SRI a transmis Direcţiei Poliţiei Rutiere că, din cauza razelor de soare, nu se poate şti cine se afla la volanul bolidului în august 2012, când acesta a fost filmat circulând cu 194 de kilometri/oră. Poliţiştii de la Rutieră au decis să apeleze la SRI pentru că nu au putut distinge chipul şoferul. Potrivit unor voci, ofiţerii SRI nu au putut stabili nici măcar tipul hainelor purtate de ocupanţii automobilului de lux.

Amintim că, la vremea respectivă, Răducu Mazăre le-a declarat poliţiştilor că, în momentul în care radarul a filmat maşina, nu se afla el la volan, ci un amic de-al său, pasager în acelaşi automobil. Având în vedere că spusele lui Răducu au fost susţine şi de prietenul său, poliţiştii l-au sancţionat pe cel din urmă. Amintim că Răducu Mazăre se judecă, la Cornetu, cu lucrătorii Poliţiei Autostrăzi, după ce ar fi fost depistat, în mai 2012, circulând cu 170 km/h, în condiţiile în care, începător fiind, ar fi trebuit să aibă o viteză de maxim 110 km/h. Acest dosar a fost înregistrat la data de 22 mai 2012, iar primul termen a fost stabilit pentru 27 septembrie anul acesta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii