Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia moartă în spital Fostul medic din MAI cere judecătorilor punerea în libertate

ro

02 Apr, 2012 01:20 1713 Marime text

medic_-_stroe_anton.jpgFostul angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor, medicul veterinar Gheorghe Anton Stroe, de 65 de ani, din Constanţa, va fi cercetat pentru omor calificat, după ce soţia sa a decedat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Femeia a fost internată în unitatea sanitară după ce a fost împuşcată în zona capului, glonţul provenind din pistolul mânuit chiar de soţul ei. Azi, Curtea de Apel Constanţa va decide dacă se impune punea în libertate a fostului poliţist.

Pe data de 30 martie, pe rolul Curţii de Apel Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 3351/118/2012, cauză penală în care Gheorghe Anton Stroe are calitatea de inculpat. Bărbatul a formulat recurs împotriva arestării sale, iar decizia magistraţilor va fi definitivă. Pe data de 29 martie, Tribunalul Constanţa a admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile, cu începere de la 30 martie până la 27 aprilie. Internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, soţia fostului angajat al MAI a decedat în dimineaţa zilei de sâmbătă, în ciuda eforturilor depuse de medici. La scurt timp după tragicul eveniment, medicii au precizat că victima a suferit o plagă împuşcată transfixiantă în regiunea fetei care necesită pentru vindecare 50-55 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii. Amintim că în seara zilei de 28 martie, în casa lor din Techirghiol, Stroe şi-ar fi împuşcat soţia. Fostul cadru MAI a solicitat ajutorul medicilor abia după ce scos încărcătorul din pistol, a culisat manşonul acestuia pentru a elimina cartuşul de pe ţeavă, a ridicat de jos cartuşul şi l-a băgat în încărcător.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii