Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția afaceristului sirian și amantul acesteia au fost arestați preventiv

ro

18 Apr, 2015 00:00 2135 Marime text
Soția lui Haj Saleh Moustafa, Andreea Maria Pătraşcu și iubitul acesteia, Gabriel Alfon Arhire, au fost, ieri, arestaţi preventiv. Cei doi au fost complici la crimă.
 
Aceștia au recunoscut crima după ore bune de audieri. Ba chiar au fost de acord să colaboreze cu poliţiştii şi procurorul de caz pentru ca anchetatorii să poată reconstituii oribila faptă. Aşa a ieşit la iveală faptul că sirianul de 52 de ani a fost drogat cu medicamente care aveau efect tranchilizant iar apoi soţia şi amantul acesteia l-au ucis.
 
De la audieri, soţia sirianului şi amantul său au fost duşi de poliţişti în Complexul Greenfield deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad.
 
Acolo se află apartamentul în care locuia sirianul şi în care a fost ucis. Întreaga zonă a fost restricţionată, timp în care cei doi le-au povestit procurorilor cum au pus la cale totul.
 
Autorii crimei au fost prezenţi şi la reconstituirea de lângă secţia 9 de poliţie, unde soţia sirianului şi amantul ei au ascuns cadavrul în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic.
 
Potrivit unor surse, Haj Saleh Moustafa şi soţia sa, Andreea Maria Pătraşcu, se aflau în plin proces de divorţ şi nu reuşiseră să ajungă la un consens privind partajul, notează B1 Tv. Acela a fost momentul în care femeia şi amantul său s-au gândit să scape de sirian pentru a se putea bucura de averea sa. Aşa că la mijlocul lunii decembrie, cei doi l-au ucis pe bărbat drogându-l cu ajutorul unor calmante într-un apartament din Capitală.
 
Acum, soţia lui Haj Saleh Moustafa şi amantul ei sunt cercetaţi pentru omor calificat.
 
Cei care l-au cunoscut pe sirianul Moustafa Saleh spun însă că nu şi-ar fi închipuit că propria soţie ar fi putut să-i curme viaţa. Potrivit unui coleg de-al său, cei doi chiar renunţaseră la despărţire de dragul fetiţei de 9 ani, mergând, special, la notariat să anuleze actele de divorţ, conform B1 Tv.
  
Citește și:
Soţia şi iubitul acesteia i-au fost călăi. Sfârşitul îngrozitor al lui Moustafa Saleh Haj (documente) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii