Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Strutinsky, cu cerere de revocare a controlului judiciar (rechizitoriu)

ro

26 Mar, 2016 00:00 2178 Marime text
Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky i-a solicitat, ieri, judecătoarei Adriana Ispas, fostul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, revocarea controlului judiciar în dosarul în care a fost deferit Justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
În cauză, Sorin Gabriel Strutinsky este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată. Ieri, instanţa a rămas în pronunţare.
 
Dosarul se află pe masa judecătorului Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, iar următorul termen a fost stabilit pentru luna viitoare, când ar putea fi audiaţi Valentin Gheorghe Ionescu, unul dintre inculpaţii Dosarului Retrocedărilor din Constanţa, şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu.
 
Omul de afaceri Dorin Lazia are calitatea de martor denunţător.
 
Într-un alt dosar, Strutinsky a fost trimis în judecată de Dana Ana, procuror al DNA Bucureşti. Omul de afaceri a fost deferit Justiţiei alături de mai multe persoane, printre ele aflându-se Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, fostul viceprimar al Constanţei, Gabi Stan, dar şi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.
 
Citeşte şi 
 
Roberto Zahiu şi Corneliu Damaschin, audiaţi în dosarul lui Strutinsky
Fostul administrator al New Home Construct semna ca primarul

 
Rechizitoriu Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii