Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferii implicaţi în accidentul de pe A2, audiaţi şi testaţi în vederea stabilirii alcoolemiei

ro

06 Nov, 2016 14:55 1938 Marime text
Toţi şoferii din cele 27 de maşini implicate în accidentul de ieri, de pe A2, şi o parte dintre cei cinci implicaţi în tamponarea ulterioară au fost audiaţi de poliţiştii şi procurorii care au deschis un dosar penal în urma accidentului.

„Au fost audiaţi toţi şoferii din cele 27 de maşini implicate efectiv şi o parte din ceilalţi, mai sunt până la 32 în total. (...) Au fost testaţi cu aparatele etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, dar niciunul nu a apărut că ar fi consumat alcool, rezultatele sunt negative (...) S-au audiat o parte dintre persoanele vătămate, cele care erau la spitale, în măsura în care s-a putut lua, la momentul respectiv, o declaraţie pentru că multe s-au simţit rău şi abia astăzi se va continua”, a declarat, pentru news.ro, Liliana Bănescu, prim-procuror al Parchetului de lângă Judecătoria Lehliu.


Liliana Bănescu mai spune că, de astăzi, au început verificările tehnice ale maşinilor implicate, la finalul acestor proceduri urmând ca proprietarii să poată ridica vehiculele.


Foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii