Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi turmentați pe strada Baba Novac Un taximetrist bãut a accidentat o mașinã condusã de o tânãrã... euforicã!

ro

08 Dec, 2014 00:00 1493 Marime text
O tânãrã în vârstã de 26 de ani, aflatã la volanul unui autoturism, a reclamat, duminicã dimineațã, la ora 6.10, cã mașina sa a fost lovitã din spate, în trafic, de un taxi. ªoferița care a sunat la 112 a relatat cã partenerul de trafic miroase a alcool.
 

Polițiștii rutieri deplasați la locul evenimentului, pe strada Baba Novac, au constatat cã șoferul taximetrului emana halenã alcoolicã și l-au pus sã sufle în etilotest, conform procedurii. Numai cã tânãrul de 27 de ani a refuzat categoric sã se supunã și nici nu a acceptat sã fie condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.
 
Astfel cã a rãmas fãrã permis și loc de muncã și va rãspunde penal în fața legii pentru producerea unui accident sub influența alcoolului și pentru refuzul de a se supune recoltãrii de probe biologice.
 
Interesant este faptul cã tânãra care a reclamat incidentul se „cinstise“ și ea înainte de a se urca la volan. Conform procedurii, în cazul accidentelor rutiere, fie ele și tamponãri soldate fãrã victime, ca și în cazul de fațã, sunt testați toți șoferii implicați.
 
Așa au constatat polițiștii rutieri cã și femeia era bãutã. Aparatul Dragger a indicat o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea nu s-a ales cu dosar penal, ci doar cu permisul suspendat, pentru cã alcoolemia s-a aflat sub limita de 0,4 mg/l.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii