Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi cercetaţi în arest de procurori Medicii i-au amputat picioarele angajatului de la Drumuri accidentat de Sfânta Maria

ro

20 Aug, 2013 00:00 1688 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis arestarea preventivă a lui Cosmin Ş. pentru o perioadă de 29 de zile. Acesta este acuzat de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte 0,80 g/l alcool pur în sânge, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În fapt, în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 14/15 august, ora 00.10, a condus autoturismul pe banda a doua, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanţa, având o alcoolemie de 2,00 g/l alcool pur în sânge. În momentul în care a ajuns în dreptul blocului M1, poliţiştii spun că şoferul a surprins şi a accidentat un bărbat care se afla în spatele unei autospeciale oprite pe banda a doua, unde se efectuau marcaje rutiere. „În urma impactului, partea vătămată (n.r. angajat la Drumuri) a suferit 50-55 zile de îngrijiri medicale, infirmitate fizică permanentă, prin amputarea ambelor membre inferioare, iar inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de martorii aflaţi la faţa locului în parcarea Centrului Comercial Maritimo. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, au conchis procurorii.
Un alt şofer care a ajuns zilele trecute în arest este Octavian L., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă.
În fapt, în sarcina acestuia s-a reţinut că a condus un autoturism pe DN 39, dinspre oraşul Eforie către Agigea, având o alcoolemie de 1,65 g/l alcool  în sânge. Organele de anchetă mai susţin că în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Traian, şoferul a surprins şi a accidentat o persoană care traversa drumul pe marcajul pietonal.
În urma accidentării, partea vătămată a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 100-110 zile de îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii