Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer turc, prins cu 80.000 de euro nedeclaraţi

ro

04 Dec, 2012 03:30 2013 Marime text
euro.jpgPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autocar care efectua o cursă între România şi Turcia o pungă din plastic în care erau ascunşi 79.500 de euro.

Autocarul, condus de un cetăţean turc, a fost controlat în PTF Vama Veche pe sensul de ieşire din ţară.

Controlul amănunţit a fost efectuat sâmbătă, în jurul orei 15.30, în baza unei informaţii deţinute de poliţiştii de frontieră, şi s-a încheiat cu descoperirea unei sume importante în valută ascunsă sub scaunul conducătorului auto.

Turcul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că a primit suma de bani în autogara din Constanţa, de la o persoană necunoscută, care i-a cerut să o transporte în Turcia.

Poliţiştii de frontieră au confiscat valuta şi, în cauză, au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de schimbare sau transfer de bunuri, cunoscând că provin din săvârşirea de infracţiuni, în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri sau în scopul de a ajuta persoana care a săvârşit infracţiunea din care provin bunurile să se sustragă de la urmărire, judecată sau executarea pedepsei şi ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii