Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicalistii ar putea fi amendati pentru ouale de la PDL

ro

14 Jun, 2010 03:55 2611 Marime text
cap_10.jpgVineri, sindicaliştii constănţeni ai mai multor confederaţii sindicale au protestat în faţa sediilor principalelor partide politice constănţene, PSD, PNL şi PDL, în încercarea lor de a-i îndemna pe parlamentarii de la malul mării să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de cei de la PSD.

Chiar dacă aveau autorizaţie de miting doar până la ora 12.00, sindicaliştii au mai continuat protestul încă zece minute.

Printre organizatorii la nivel de judeţ ai protestului s-au numărat, preşedintele Cartel Alfa, Ioan Caraignat, preşedintele Blocului Naţional Sindical, Vasile Oţelea, liderul taximetriştilor din Constanţa şi vicepreşedinte al CNSLR Frăţia, Lică Neagu şi preşedintele CSDR Constanţa, Ion Popescu.

În afara faptului că sindicaliştii au depăşit timpul limită care este acordat prin lege, pentru acest protest, aceştia au aruncat cu ouă în geamurile sediului PDL Constanţa.

În condiţiile date, nu este exclusă posibilitatea ca sindicaliştii să fie amendaţi pentru perturbarea liniştii publice, cu atât mai mult cu cât surse neoficiale ne-au confirmat faptul că aceştia vor fi traşi la răspundere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geo 14 Jun, 2010 18:59 Daca s-au suparat eu zic sa mai mergem o data si sa-i stringem de oua.