Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Dacian Butoi, amicul consilierului Ciuperca, acuzat de ultraj

ro

30 Jun, 2007 00:00 5184 Marime text

Unul din fratii Butoi din 23 August, de mai multi ani clienti vechi ai politiei, a comis-o din nou. De data aceasta, este acuzat de ultraj, dupa ce a imbrancit si a incercat sa loveasca mai multi politisti.

Fratii Silviu Dacian Butoi si Ionel Flavius Butoi sunt de pomina in localitate. Cei doi s-au batut ani de-a randul pentru o bucata de teren, au depus plangeri la politie unul impotriva celuilalt si, nu de putine ori, a fost necesara interventia trupelor DIAS pentru a-i linisti si a nu se casapi reciproc. Silviu Dacian Butoi a fost si victima unei tentative de omor dupa ce, in urma cu doi ani, un localnic a tras cu pistolul asupra lui, apoi l-a "linistit" cu un par in cap, intr-un bar din localitate. Totodata, Silviu Dacian Butoi este prieten apropiat al consilierului PD Gheorghe Ciuperca, de curand arestat, dupa ce, in autoturismul cu care se deplasa, a fost gasit un adevarat arsenal de arme. Nu de putine ori, numele sau a fost asociat cu cel al lui Victor Serban, zis Gogu, amicul interlopului Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel. In noaptea de joi spre vineri, Silviu Dacian Butoi a fost implicat intr-un alt incident. In jur de ora 22.00, politia a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul ca Vasile Lupu, din localitate, este batut in strada de trei indivizi. Oamenii legii au sosit la fata locului, unde au gasit numai victima. Acesta a declarat ca fusese batut de Marian Milea, Mihai Ionut Moldoveanu si Sergiu Raita. S-a dat de urma agresorilor, iar Marian Milea a fost condus la sediu pentru a fi audiat. Numai ca Milea a venit insotit de amicul sau, Silviu Dacian Butoi. Pana in momentul in care audierile s-au finalizat, Butoi a asteptat cumintel in fata sediului, insa in momentul in care Marian Milea a iesit, a inceput scandalul. Silviu Dacian Butoi a inceput sa-i injure pe politisti, i-a amenintat, iar seful de post a intervenit. Scandalagiul a devenit si mai violent. I-a impins pe politisti, a incercat sa-i loveasca, iar Milea i s-a alaturat si el, straduindu-se din rasputeri sa dea politistilor un cap in gura. In final, s-a cerut sprijinul politistilor comunitari, iar scandalagiii au fost incatusati si bagati in sediu. Agentul Dorin Datcu, imbrancit de cei doi si cazut in genunchi, s-a ales cu cateva zgarieturi la coate si genunchi. Pe numele celor doi s-a intocmit dosar penal pentru ultraj, iar agresorii lui Vasile Lupu sunt cercetati pentru loviri si alte violente. Nici politistii nu au scapat insa. Se pare ca oamenii legii sunt anchetati cu privire la necesitatea utilizarii catuselor, in conditiile in care erau net superiori numeric in comparatie cu agresorii.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dacian 21 Mar, 2010 22:15 aceasta olimpia ceara ori e prost documentata si imformata ori e pur si simplu o mare dobitoaca .un ziarist cu un mimnim bun simt ar trebui sa aiba o minima documentare