Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi lovit un coleg cu toporişca Stelică Ionel Pandele, condamnat de Tribunalul Constanţa

ro

20 May, 2016 00:00 1602 Marime text

 
Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus condamnarea lui Stelică Ionel Pandele „pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, la pedeapsa de trei ani şi patru luni de închisoare, pe care o sporesc, potrivit art. 43, alin. 5 - Cod penal la cinci ani de închisoare“. Pedeapsa principală se execută prin privare de libertate.
 
De asemenea, judecătorii constănţeni au dedus din pedeapsa de cinci ani de închisoare durata reţinerii şi arestării preventive, de la 21 decembrie 2015 la zi, şi au menţinut măsura arestării preventive faţă de Stelică Ionel Pandele. Totodată, magistraţii l-au obligat pe acesta la plata sumei de 3.122,09 lei către Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, reprezentând valoarea cheltuielilor cu îngrijirea persoanei vătămate Vasile Mocanu în perioada 21 - 29 decembrie 2015 în secţia Chirurgie OMF şi Neurochirurgie.

Decizia magistraţilor nu este definitivă.

Reamintim faptul că Stelică Ionel Pandele şi-ar fi lovit prietenul de pahar cu toporişca, în zona capului, de aproximativ cinci ori. Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, se pare că totul a pornit de la un telefon. Cei doi angajaţi ai unei ferme din localitatea Grădina, judeţul Constanţa s-ar fi luat la harţă după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Stelică Ionel Pandele și-ar fi adus aminte că, în urmă cu ceva timp, i-ar fi dispărut telefonul, începând în acel moment să-şi acuze interlocutorul de furt. Acesta ar fi negat, pe când celălalt ar fi început să-şi ceară bunul înapoi şi l-ar fi ameninţat că îl va omorî. Când victima a spus că nu ar avea ce să-i dea înapoi pentru că nu a furat, Pandele ar fi pus mâna pe o toporişcă şi l-ar fi lovit în zona capului, de aproximativ cinci ori. Victima ar fi ajuns la spital, fiind internată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii