Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați au fost mușcați Şi-a asmuţit pit bull-ul pe vecini

ro

18 May, 2015 00:00 1049 Marime text
Doi bărbați au fost atacați de un pit bull, la îndemnul stăpânului acestuia, pe o stradă din cartierul constănţean Coiciu. Oamenii spun că, deşi e foarte agresiv, câinele de luptă este lăsat să se plimbe liber pe stradă. Mai mult, când i-au cerut vecinului să-l ţină în lesă, acesta ar fi asmuţit pit bull-ul pe ei.
 
Vecinii spun că nu e prima dată când proprietarul câinelui agresiv îşi plimbă animalul fără botniţă pe străzile din cartier.
 
În urma atacului, doi bărbaţi s-au ales cu răni serioase. Câinele i-a muşcat de mai multe ori şi le-a sfâşiat hainele. Câțiva au sunat totuşi la 112, dar nu au scăpat de furia vecinului violent. Bărbatul le-ar fi distrus un gard şi i-ar fi ameninţat cu bătaia. Mai mult, înainte de venirea poliţiştilor, ar fi ascuns câinele de luptă.
 
„În cauză, poliţiştii au deschis două dosare penale, unul pe Ordonanţa 55/2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi şi agresivi şi unul pentru comiterea infracţiunii de distrugere”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.
 
Câinele ar putea fi luat de hingheri şi, în cele din urmă, eutanasiat, în timp ce proprietarul patrupedului riscă închisoarea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii