Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a adus de acasă un pat şi mai multe haine O femeie din Tulcea a intrat în greva foamei în faţa Palatului de Justiţie

ro

19 May, 2015 00:00 1673 Marime text

Sorica Ene, de 50 de ani, din Tulcea, a intrat, ieri, în grava foamei! Femeia a ales să protesteze în faţa Palatului de Justiţie din Constanţa, nemulţumită fiind de hotărârile luate atât de magistraţii din Tulcea, cât şi de cei din Constanţa.
 
Mai mult decât atât, Sorica Ene spune că un procuror din Tulcea, care, în prezent, lucrează în Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), ar fi înlesnit furtul mai multor documente dintr-un dosar penal.
 
Nu este pentru prima dată când Sorica Ene recurge la un asemenea gest. În trecut, femeia a intrat în greva foamei şi în faţa sediului Consiliului Superior al Magistraturii, motivul fiind cel mai sus menţionat.
 
Protestatara spune că va sta în faţa Palatului de Justiţie până când „se va face dreptate“ şi că este pregătită să rămână pe treptele instanţei chiar şi câteva zile, sens în care şi-a adus de acasă un pat pliant şi mai multe haine de schimb. Ieri, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa a luat-o în evidenţă pe femeie, căreia i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii