Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia şi iubitul acesteia i-au fost călăi Sfârşitul îngrozitor al lui Moustafa Saleh Haj (documente)

ro

17 Apr, 2015 00:00 5031 Marime text
Soția lui Haj Saleh Moustafa, Andreea Maria Pătraşcu și iubitul acesteia, Gabriel Alfon Arhire, au recunoscut în faţa anchetatorilor că, împreună, l-ar fi ucis pe omul de afaceri sirian Moustafa Saleh Haj.
 
Procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, a declarat ieri că cei doi sunt coautori la infracțiunea de omor a sirianului.
 
„Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. În următoarea perioadă vom efectua reconstituirea, cu cei doi inculpați. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor”, a spus Eduard Borjog la sediul Poliției Capitalei.
 
Cei doi suspecţi, Andreea Pătrașcu Haj Saleh și amantul ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă magistraților Tribunalului București.
 
Amintim că, la data de 8 aprilie, trupul omului de afaceri sirian Haj Saleh Moustafa a fost găsit în portbagajul unui autoturism parcat pe șoseaua Pantelimon din București. Maşina avea numere de Constanţa.
 
Dispariţia bărbatului fusese anunţată încă de la de la mijlocul lunii decembrie 2014, chiar de soţia acestuia.
 
Citeşte şi
UPDATE 2. Soţia a recunoscut crima: Două persoane, reţinute în cazul morţii lui Moustafa Saleh Haj

Cine era Andreea Maria Pătraşcu

Andreea Pătraşcu era angajată pe funcţia de consilier la Inspecţia Muncii în Departamentul Relaţii Internaţionale.
 
Potrivit declaraţiei de avere, Andreea Maria Pătraşcu deţine un teren intravilan de 450 mp, în localitatea Săftica din judeţul Ilfov. De asemenea, aceasta mai deţine câte jumătate din trei apartamente situate în Bucureşti, de 65, 104, respectiv 106 mp. Soţia lui Haj Saleh mai are un autoturism Toyota Auris din 2007. Totodată, în declaraţia fiscală depusă pentru în 2014 anul fiscal 2013, Andreea Pătraşcu a declarat că nu a înregistrat niciun venit din cauza raportului de muncă suspendat, salariul lui Moustafa Haj Saleh era confidenţial prin contract şi s-au mai înregistrat venituri de 504 lei provenite din alocaţia fiicei celor doi. Potrivit declaraţiei de interese, femeia de 41 de ani era membră în Sindicatul Funcţionarilor Publici din cadrul Inspecţiei Muncii. (declaraţiile pot fi vizualizate în secţiunea „documente” a acestui articol)
 
Gabriel Alfon Arhire, de 34 de ani, cel care se pare că i-ar fi fost complice femeii de 41 de ani, figurează ca asociat şi administrator în Arhire Proconsult SRL, din Bucureşti, în funcţiune, şi asociat în DSE CONT EXPERT SRL, tot din Bucureşti, radiată. Firma avea ca obiect de activitate „Alte activităţi de servicii prestate în principal întreprinderilor” şi funcţiona din 26.01.2007. iar în firmă asociaţi cu părţi egale figurează Gabriel Alfon Arhire şi Alina-Mariana Arhire.
 
Potrivit stirileprotv.ro, tânărul nu numai că şi-a recunoscut fapta, dar le-a şi spus anchetatorilor că iubita lui şi-a omorât soţul pentru bani, iar el a ajutat-o. Gabriel Alfons Arhire a făcut seminarul teologic, dar nu o ia pe drumul preoţiei, ci termină facultatea de drept. E pasionat de raliuri, iar viaţa sa sentimentală se desfăşoară în acelaşi ritm: două căsătorii la activ, doi copii: un băiat cu prima soţie, o fetiţă cu cea de-a două.
 
Gabriel muncea în ultima vreme la o firmă de transport vip-uri, dar avea şi o firma de curăţenie.
 
Citeşte şi
Crima din portbagaj: Poliţia încearcă să descifreze misterul morţii lui Haj Saleh 

Cine a fost Moustafa Saleh Haj

Sirianul era administrator al hotelului Perla Majestic din stațiunea Olimp și locuia într-un apartament de serviciu din Năvodari. Potrivit sursei citate, bărbatul, care era și utilizatorul mașinii care aparține lanțului hotelier, era căsătorit și are un copil de nouă ani.

În urma autopsiei, medicii legişti au găsit pe trupul cetăţeanului sirian Haj Saleh Moustafa doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea. Drept urmare, medicii au recoltat probe de ţesut care vor fi examinate în laborator pentru a se stabili ce anume a provocat moartea bărbatului.

Născut în 16 aprilie 1962, Moustafa Haj Saleh era unic asociat în SC Cleaning Team&Services SRL, firmă de curăţenie pe care o înfiinţase în noiembrie anul trecut, la Mogoşoaia. El mai deţinea 10% din părţile sociale ale SC Phoenicia Business Travel SRL, o agenţie de turism înfiinţată la începutul lui 2012, alături de Andrei Pompiliu Simion (90%), un tânăr născut în 1987 în Bucureşti.
 
Firma are sediul în incinta hotelului Phoenicia Grand Hotel, deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, iar de aici şi informaţiile iniţiale eronate care l-au dat pe sirian drept un apropiat şi chiar mâna dreaptă, conform unor surse mass-media, al lui Murad, fapt infirmat categoric de acesta din urmă.
 
Haj Saleh Moustafa se afla de aproximativ 20 de ani în România, fiind absolvent al Universității Politehnica din București.
 
Citeşte şi
Avea afaceri pe litoral: Sirianul Moustafa Haj Saleh, executat în stil mafiot?
 
UPDATE 3. Moustafa Haj Saleh, administrator al unui hotel, este bărbatul găsit mort în portbagajul unei mașini din Capitală

UPDATE 5. Anchetatorii iau în calcul un omor: Cadavru găsit în portbagajul unei maşini cu numere de Constanţa, în Capitală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii