Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfârşit cumplit pentru o octogenară din Oltina Carbonizată în pat, în propria locuinţă

ro

02 Dec, 2014 00:00 1417 Marime text


O femeie în vârstă de 82 de ani a murit carbonizată, duminică noapte, în propria locuinţă din localitatea Oltina. Pompierii au fost alertaţi puţin după miezul nopţii că un incendiu mistuie o gospodărie de pe strada Cloşca.

Primele echipaje care au intervenit au fost cele ale serviciilor voluntare de pompieri din Oltina şi Băneasa, ajutate ulterior de pompierii militari ai ISU „Dobrogea“ de la Detaşamentul Cernavodă.

Trei încăperi ale casei, bucătăria, camera de zi şi dormitorul, au ars complet, cu tot cu mobilierul şi aparatura electrocasnică aflate înăuntru. Din nenorocire, la finalul intervenţiei, pompierii au găsit carbonizat, în patul din dormitor, cadavrul octogenarei.
Cauza tragediei a fost stabilită ca fiind jarul care a sărit din sobă şi a aprins covorul. Cel mai probabil, sărmana femeie dormea şi nu şi-a dat seama că încăperea i-a fost cuprinsă de flăcări.

Trupul octogenarei, care locuia singură, a fost transportat la morgă pentru ca legiştii să stabilească exact cauza morţii. Cel mai probabil, pensionara a murit intoxicată cu fum şi monoxid de carbon, înainte ca flăcările să îi mistuie trupul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii