Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal monstruos la Viroaga Septuagenară bătută măr de propriul fiu, din cauza concubinei acestuia

ro

03 Apr, 2015 00:00 1791 Marime text
Poliţiştii din Cerchezu au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, despre faptul că, în locuinţa unei femei de 78 de ani, din satul Viroaga, a avut loc un scandal.
 
Poliţiştii l-au identificat în locul cu pricina pe Adrian Andrei, în vârstă de 55 de ani, fiul femeii, în stare de ebrietate, care a relatat că, într-un moment de furie, a spart geamurile casei şi ale unui autoturism parcat în curte.
 
În urma investigaţiilor, anchetatorii au constatat însă şi faptul că femeia prezenta urme vizibile de violenţă. La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Poliţiştii au ridicat mai multe probe de la faţa locului şi acum îl cercetează în stare de libertate pe bărbat, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.
 
Ceea ce l-a scos din minţi pe individ pare desprins din scrierile lui Caragiale. Se pare că bărbatul a reacţionat atât de violent în momentul în care executorii au venit să îi confişte autoturismul pentru un credit bancar neachitat în valoare de aproximativ 20.000 de lei.
 
Suspectul nu ştia de acest credit, făcut, de fapt, de concubina sa, cu care este căsătorit doar religios. Aceasta şi-ar fi bătut joc de bunurile familiei, după ce mama bărbatului, adică femeia bătută, a trecut toate bunurile pe numele nurorii, în detrimentul fiului Adrian Andrei.
 
Concubina, cea care a şi alertat poliţiştii când a văzut că lucrurile iau o turnură periculoasă, este de etnie romă şi are opt copii din căsătorii anterioare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii