Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful de la Investigaţii Criminale Eforie, internat în spital?! Cum s-a îmbolnăvit comisarul Radu când trebuia să fie audiat de procurori

ro

03 Apr, 2012 00:00 1928 Marime text
comisarTuzlasensgiratoriu.jpgCercetările în dosarul accidentului rutier provocat, din câte se pare, de comandantul Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Eforie, par blocate. Astfel, deşi ar fi trebuit să se prezinte în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, comisarul Dragoş Horaţiu Radu, şeful formaţiunii mai sus precizate s-ar fi internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, conform unor surse. Ieri de dimineaţă, comisarul Radu s-a prezentat regulamentar la serviciu, însă comandantul Poliţiei Eforie, comisarul şef Gabriel Coteanu, l-a îndrumat către biroul procurorilor.

comisar-sediuPolitiarutiera.jpgDin câte se pare, la Parchetul Curţii de Apel Constanţa a ajuns doar avocatul şefului de la Investigaţii Criminale. În continuare, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa se desfăşoară o cercetare prealabilă. Oficial, incidentul a avut loc, pe data de 30 martie, la ora 22.47, când, potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, Serviciul Rutier a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Tuzla, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism, al cărui conducător auto a lovit structura din beton ce constituie sensul giratoriu din localitate. „Poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului nu au găsit la locul indicat decât autoturismul. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul aparţine unui ofiţer de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Eforie. Având în vedere datele existe în cauză până la acest moment, din care rezultă în mod indirect faptul că la volanul autoturismului s-a aflat ofiţerul de poliţie, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Menţionăm că poliţistul în cauză nu se afla în timpul orelor de program", potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa. Din câte se pare, comisarul Dragoş Horaţiu Radu este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragere de la recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, părăsirea locului accidentului şi instigare la fals în declaraţii. Anchetatorii spun că la faţa locului a fost identificată o altă persoană care iniţial a declarat că a condus autoturismul, însă din primele investigaţii efectuate a rezultat că acesta a declarat în acest sens, întrucât există suspiciunea că „numitul Dragoş Radu Horaţiu ar fi consumat băuturi alcoolice". În cauză, cercetările penale sunt continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a identificării tuturor persoanelor implicate în producerea evenimentului rutier.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii