Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretara Primăriei Dobromir, cercetată de procurori

ro

28 Nov, 2013 00:00 2472 Marime text
Iana Stănuţ, secretara Primăriei Dobromir, a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Potrivit unor surse, femeia ar fi fost reţinută.

„Să dea socoteală. Eu am ţinut-o în funcţie. Acum să-şi demonstreze nevinovăţia dacă poate”, a spus edilul din Dobromir, Eugen Iliescu.
Primarul Eugen Iliescu susţine că, anul trecut, Iana Stănuţa a vândut abuziv unul dintre terenurile sale firmei Dimas Agriculture. Terenul se află în localitatea Dobromir Deal şi era în suprafaţă de 8,65 de hectare.
Şeful autorităţii locale cumpărase terenul de la Elena Spiridon. Anul trecut, la momentul când a descoperit fapta secretarei comunei, primarul a alertat autorităţile abilitate. Primarul Eugen Iliescu susţine că pentru a putea vinde terenul, Iana Stănuţa a eliberat o adeverinţă în care preciza că terenul nu este arendat. Potrivit spuselor lui Eugen Iliescu, adeverinţa este semnată de Iana Stănuţa şi de fostul primar Visel Iusein, deşi Iusein nu mai era în funcţie, adeverinţa fiind eliberată la data de 26 iunie, după ce aceasta a pierdut alegerile locale. Iana Stănuţa lucrează în Primărie din 1994.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii