Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în Portul Midia Ţigări de contrabandă, descoperite în cabina unui marinar din Siria

ro

23 Aug, 2014 00:00 1631 Marime text


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat 8.200 de ţigarete de contrabandă, transportate de un cetăţean român cu un autoturism, în municipiul Constanţa, respectiv 4.000 de ţigarete netimbrate, ascunse şi nedeclarate de un marinar străin pe o navă aflată în Portul Midia.


Poliţişti de frontieră au acţionat, joi, pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse din tutun, oprind pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Constanţa. În urma controlului autoturismului, au fost descoperite 4.200 de ţigarete, de provenienţă duty free, pentru care conducătorul autoturismului nu a putut prezenta documente de provenienţă, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă.

În aceeaşi zi, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră de la Midia Năvodari şi lucrători vamali a efectuat controlul unei nave sub pavilion Sierra Leone, ancorată în Portul Midia. În cabina unui marinar sirian de 32 de ani, au fost găsite ascunse şi nedeclarate 4.000 de ţigarete netimbrate.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete, evaluată la aproximativ 4.100 de lei, iar autoturismul din primul caz, în valoare de 3.000 de euro, a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii