Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se încep exproprierile pentru subtraversarea DN2A în dreptul hipermarket-ului Carrefour

ro

15 Feb, 2011 00:00 1591 Marime text
Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Primăriei Constanţa, zilele următoare se începe procedura de expropriere a imobilelor proprietate privată, etapă necesară pentru realizarea obiectivului Subtraversare DN 2A şi sistematizare accese.

Aşa cum arată anunţul, mâine se va afişa la avizierul primăriei, la sediul de pe bulevardul Tomis, tabelul cu imobilele proprietate privată care vor face obiectul exproprierii în condiţiile Legii 255/2010. Pe 25 februarie, va avea loc şedinţa comisiei de expropriere constituită în baza legii la sediul central al primăriei.

În şedinţa din luna august 2010, consilierii locali municipali au votat un proiect conform căruia Carrefour România şi Metropolis Investiţii Imobiliare oferă cu titlu gratuit municipalităţii cinci milioane de lei pentru achitarea contravalorii despăgubirilor pentru exproprierea imobilelor situate pe amplasamentul drumului. În această zonă se doreşte să se realizeze un sens giratoriu subtraversat şi o stradă cu patru benzi lângă bulevardul Aurel Vlaicu, pentru a se descongestiona circulaţia din dreptul hipermarketului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii