Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanţa Scandalagii greu de potolit. S-au luat la bătaie, apoi şi-au vărsat amarul pe poliţişti

ro

14 Nov, 2016 19:20 3395 Marime text
Trei indivizi de 31, 34 şi respectiv 36 de ani din Constanţa se află la această oră la instanţă, unde magistraţii vor decide dacă îi trimit după gratii pentru următoarele 30 de zile.
 
Povestea a doi dintre a început ieri, în jurul orei 5 dimineaţa, când un apel la 112 anunţa că bărbaţii s-au luat la harţă într-o unitate de alimentaţie publică de pe bulevardul Tomis din Constanţa. Pentru aplanarea scandalului au intervenit poliţiştii Secţiei 3, care i-au încătuşat pe scandalagii şi i-au dus la sediul secţiei pentru declaraţii.
 
Însă nici după ce au dat cu subsemnatul la poliţie, cei doi nu s-au liniştit. La ieşirea din secţia de poliţie, ei dar şi un apropiat de-al lor, s-au apucat să-i înjure pe oamenii legii. În acest context, poliţiştii le-au deschis dosar penal pentru ultraj şi i-au reţinut pentru 24 de ore, urmând a-i prezenta în această seară instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE
Doar unul dintre bărbaţii acuzaţi de ultraj îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Ceilalţi doi vor fi puşi în libertate imediat ce expiră ordonanţele de reţinere emise pe numele lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii