Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe bulevardul Tomis! Un bărbat a fost înjunghiat şi tâlhărit

ro

22 Feb, 2017 13:51 7237 Marime text
Un angajat al magazinului aparţinând SC Dovi SRL din Constanţa, situat pe bulevardul Tomis a ajuns astăzi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce a fost atacat de un tânăr de 18 ani. Victima, în vârstă de 38 de ani, a fost atacată de suspect şi înjunghiată. În ajutorul acesteia au sărit angajaţii unei firme de pază care l-au reţinut pe agresor până la sosirea poliţiştilor.

Conform anchetatorilor, la data de 22 februarie, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi, printr-un apel 112, ca pe bulevardul Tomis din Constanţa, in dreptul unei societăţi comerciale, are loc un conflict spontan intre doi barbati.

Poliţiştii au aplanat conflictul, cele două persoane implicate în conflict fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul. 

UPDATE! ora 14.10

Conform administratorului SC Dovi Free SRL Constanţa, Maria Done, angajatul societăţii ar fi încercat să alunge un tânăr care era agitat şi trăgea de unul dintre geamurile magazinului. În acel moment suspectul a scos un cuţit şi a încercat să-l înjunghie. A reuşit să-i provoace victimei câteva răni superficiale până când a fost imobilizat de câţiva cetăţeni care treceau prin zonă.

Martorii bănuiesc că suspectul fie ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise, fie ar suferi de probleme psihice, deoarece în momentul în care a fost prins era destul de tulburat. Poliţiştii l-ar fi recunoscut ca fiind o mai veche cunoştinţă, fiind implicat în alte incidente în trecut. Angajatul societăţii SC Dovi Free SRL, care a ajuns la spital, este căsătorit şi are un copil minor. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii