Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Scandal în nordul stațiunii Mamaia. Ce spun polițiștii

ro

30 Jul, 2017 12:02 7831 Marime text
Azi, forțele de ordine au intervenit, în urma unui apel 112, într-o parcare din nordul stațiunii Mamaia. Din primele cercetări, în urma unui conflict spontan mai multe persoane ar fi fost agresate.
 
În prezent polițiștii au deschis dosar penal pentru port ilegal de armă albă în loc public special amenajat pentru divertisment.

Persoanele implicate sunt de etnie romă din Oltenița, din județul Călăraș și din Brăila. Aceștia se băteau cu arme albe. Doi dintre ei au fost răniți în zona brațelor.

UPDATE 13.00

Două echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa au intervenit pentru aplanarea conflictui în care ar fi fost implicate aproximativ zece persoane, în apropierea unui club din nordul staţiunii.
 
Conform jandarmilor, trei dintre scandalagi ar fi avut asupra lor cuţite şi s-ar fi manifestat violent faţă de alte două persoane. Agresorii au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, iar alţi cinci implicaţi în conflict au fugit.  

Cinci persoane au fost conduse şi predate la sediul Biroului de Politie Mamaia pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii faptelor de port ilegal de armă albă în loc public, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală.

Ulterior, una dintre persoanele de la Poliţia Mamaia a fost condusă la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii