Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Scamatorii" cu ţigarete din Moldova

ro

03 Mar, 2012 00:22 1451 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reţinut în vederea confiscării 700 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, care erau oferite spre comercializare de un cetăţean român.

Poliţiştii de frontieră au acţionat în data de 1 martie, în zona de responsabilitate a SPF Pardina, pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale, ocazie cu care l-au depistat pe C.G., de 48 de ani, care deţinea 700 de ţigarete având aplicat timbru de Republica Moldova. Cel în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă a ţigaretelor şi a declarat că intenţiona să le comercializeze. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de aproximativ 350 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a bunurilor sau mărfurilor care trebuiesc plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia", faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, pct. 3 din Legea 86/2006.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DAN 03 Mar, 2012 11:58 Trei cartoane de tigari este contrabanda mare in conditiile care sc vand zilnic ,in Constanta ,3000 de cartoane.Asta da descoperire mare ,pe cand cele mici cu TIR-rile????.Aste nu se raporteaza.