Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte judecători şi un procuror CSM a respins toate cererile de promovare ale magistraţilor din Constanţa

ro

26 Oct, 2012 01:00 3250 Marime text
csm-palatuljustitieicurteadeapel.jpgMihaela Cristina Grădinariu, din cadrul Judecătoriei Constanţa, viza un post la Curtea de Apel Constanţa - Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea tuturor cererilor venite de la Constanţa referitoare la promovare într-o funcţie de execuţie la instanţa superioară ori la parchetul superior. Lista acestora cuprinde mai mulţi judecători, dar şi un procuror, acesta lucrând în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Mai exact, pe data de 23 octombrie, Consiliul Superior al Magistraturii a analizat cererile de valorificare a rezultatelor concursului de promovare în funcţii de execuţie a judecătorilor şi procurorilor susţinut la data de 25 martie. Conform Ordinii de zi a CSM, niciun magistrat din Constanţa nu a primit girul Plenul Consiliului. Lista celor respinşi este deschisă de Mihaela-Lavinia Cîrciumaru, din cadrul Judecătoriei Constanţa, care dorea promovarea la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia I penală. Şi Cristina Radu, tot de la Judecătoria Constanţa, şi-ar fi dorit un post la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia I penală, în timp ce Beatrice Mariş, din cadrul Tribunalului Constanţa, voia la Curtea de Apel Constanţa - Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Mai departe, Cristina Belecciu, tot de la Tribunal, cerea promovarea la Curtea de Apel Constanţa - Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Mihaela Cristina Grădinariu, din cadrul Judecătoriei Constanţa, viza un post de la Curtea de Apel Constanţa - Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Magistratul Alina Elena Marin, de la Judecătoria Constanţa, voia să ajungă la Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie a Curţii de Apel, în timp ce colega sa Claudia Raţiu a cerut să meargă la Tribunalul Cluj - Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă şi asigurări sociale. De asemenea, procurorul Constantin Andreiaş, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, şi-ar fi dorit să desfăşoare activităţi specifice la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii